hamilelikte mutlaka demir ve vitamin takviyesi alinmali mi Soruları 73
|
Hamilelikte Mutlaka Demir ve Vitamin Takviyesi Alinmali Mi 73 73 Hakkında Kulanıcıların Sorduğu Sorular ve Hamilelikte Mutlaka Demir ve Vitamin Takviyesi Alinmali Mi 73 73 Sorularına Doktorlarımızın Verdiği Yanıtlar Bu Sayfada. Hamilelikte Mutlaka De
|
|
|
-
Depresyon Dönemindeyken Nasıl İlaç Kullanılmalı?
Kız arkadaşımın (23 yaşında) geçen sene bir depresyon problemi vardı ve benim yoğun ısrarlarım üzerine doktora gitti ve ilaç kullanmaya başladı. Ancak tedavinin hiçbir işe yaramayacağını sürekli söylüyor ve ilacını düzensiz alıyor, sabah alınması gereken ilacı akşam alıyor bazen ayda bir iki kez almıyordu ve 6 aylık düzensiz kullanımdan sonra ilacı kendi keyfine göre kesti ve kullanmamaya başladı. Aradan bir ay geçti ve şimdi yine aşırı derecede dengesizlik, mutsuzluk, yaşıyor ama doktora gitmenin gereksiz olduğunu düşünüyor ve onu razı edemiyorum. Bir tanıdığım depresyondan 'efexor' kullanarak kurtuldu ancak o bu ilacın çok ağır bir ilaç olduğunu ve bu tür bir ilacı asla kullanmayacağını söylüyor. Bana yardımcı olabilecek bir doktor adı ve sadece fikir vermesi açısından muhtemel bir kaç ilaç ismi yazar mısınız?
-
Bacağım Ağrıyor, Fıtık Değilse Sebebi Ne Olabilir?
Sol bacağımda 1 yıldır ağrı var. Doktora 4-5 defa gittim. Bel fıtığı olabilir dediler. Ama Tomografi ve MR da fıtığa rastlanmadı. Kas gevşetici, ağrı kesici ilaçları sürekli veriyorlar. İlaç içtiğimde ağrı kesiliyor ama ilacı bırakınca aynı ağrılar devam ediyor. Özellikle kalçam, dizimin arkası ve ayağım ağrıyor. Fıtıktan başka ne gibi bir hastalığım olabilir? Teşekkürler.
-
Herpes Testimin Sonucunda Epitel Hücresi ve Çomaklar Bulunmasının Sebebi Nedir?
Vajinal kültür yaptırdım Herpes testi için sonuçta Epitel hücresi ve Çomaklar görüldü denilmiş. Bana bunu açıklayabilir misiniz? Teşekkürler.
-
Menüsküs Yırtığı Nedir?
2 hafta önce trafik kazası geçirdim, dizimin yan bağları kopmuş MR çekilince anladık doktor dizimi alçıya aldı ve 3 hafta kalmasını söyledi. Sonra başka bir doktora gittim, o ön tarafta ta yırtık olduğunu ameliyat gerekilebileceğini hatta alçının yanlış yapıldığını çünkü diz yırtıklarında alçıların 30 derece açı ile yapılması gerektiğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum hangisine inanmalıyım. Ayrıca ayağa kalkmalı mıyım yoksa dinlenmeliyim herkes başka bir şey söylüyor şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|